Американська кухня

Американська кухня

Відкриваю сезон Національної кухні .

Корисна інформація для дієти і не тільки …

Почну з Американською кухні .

Американська кухня

Не відкрию Америку , сказавши , що в світі останнім часом , саме це країна задає моду на харчування.

Навіть такі віддалені від фастфуду країни , як Японія і Китай теж пробують розтовстіти і у них це виходить.

Країна , в якій так люблять все велике : хмарочоси і бігмаки ( бургери збільшуються і пропорційно зростають , вибачте , попи не надто багатого населення Америки). Я вже намагалася налякати цією темою , можна ще раз жахнутися .

Ну звичайно , країна гамбургерів і чіпсів , пропонує не тільки ці всім відомі гидоти , а й індичку на День подяки і рецепти з гарбуза на Хеллоуїн .

І хоча в американських фільмах найчастіше можна побачити , як мама намазує на дитячий бутерброд арахісове масло або вся сім’я снідає солодкими пластівцями , а на вулицях продаються Hot dog (ну причому тут собаки) , все-таки мода на здорове харчування Wellness , теж іде з країни великих гамбургерів .

Також майже кожен середній американець , пробіжить вранці по парку з навушниками (і який російський не любить швидкої їзди , до речі , коктейль Чорний російський « Black Russian » теж винайшли в Америці).

Рецепт американської кухні

Арахісове масло – національний бутерброд.

Винайдено в 1890 -х роках.

Джерело вітаміну В, багате білком , немає холестерину .

 

Домашнє арахісове масло

Покладіть очищений підсмажений арахіс в кухонний комбайн , побризкати олією і збивати до потрібного стану – не довго, якщо ви хочете хрустке масло. Зберігати в холодильнику кілька тижнів.

До речі , по калорійності нічим не відрізняється від оливкової олії і соняшникової , звичайно , якщо не мазати товстим шаром по кілька разів на добу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *