Літній гаспачо

Блюдо іспанської кухні

Іспанія , як і будь-яка середземноморська країна , з гарячими мачо і послідовниками Дон Жуана , дуже різноманітна на смак їжі. Тут можна зустріти суміш італійської та французької кухонь.

Літній гаспачо

Іспанія – країна оливок , вони дуже корисні за своїм складом , але при цьому калорійні, тому з’їдайте не більше 3-4 штук на день.

Іспанські страви , такі як паелья , гаспачо ще раз нагадують , що в цій країні змішані всі фарби і смаки , страви як архітектурні творіння Гауді , просто вражають своєю незвичністю.

Взагалі- іспанська кухня позбавлена ​​якихось витребеньок , вона проста по- селянськи , ви можете зустріти страви з риби , м’яса , шинки одночасно змішаних в одному .

Ну , якщо ви пройшлися по вуличках Барселони і чули співаючий фонтан , були на кориді , відвідали музей Сальвадора Далі , навіть тепер ви не дізналися всій Іспанії , з безліччю красивих островів , на які так і тягне в ці спекотні дні.

Якщо говорити про дієту , то якщо ви будете жити таким повноцінним життям , з різноманітними фієстами , то ніякої дієти не знадобитися.

Блюдо іспанської кухні

Літній гаспачо

склад:

Помідори – 6 шт.

Огірок – 2 шт.

Зелений перець – 1 шт.

Цибуля ріпчаста (червоний) – 1 шт.

Винний оцет – 1стакан

Часник – 6 зубчиків

Томатний сік – 350 мл

100 мл оливкової олії

Сіль, мелений перець за смаком

Приготування:

Помідори опустити в окріп і потім очистити від шкірки , порізати. Огірок очистити від шкірки. Зелений перець очистити від насіння і порізати. У міксер покласти всі інгредієнти і 3-4 хвилини перемішати на високій швидкості.

Посолити . Поперчити. Полити оцтом. Охолодити .

Читати ще :  Кава: пити чи не пити?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *