Чим харчуватися в офісі взимку, щоб не погладшати

Чим харчуватися в офісі взимку, щоб не погладшати

З наближенням зими у багатьох офісних працівників або фрілансерів виникає питання , як б не погладшати в період , коли найбільше часу проводиться у комп’ютера і недостатньо фізичної активності. Пиріжки не найкращий продукт для перекусу , а для правильної роботи обміну речовин краще всього їсти кожні чотири години. Замовлення суші доставка яких здійснюється швидко і вчасно , може допомогти в умовах зайнятості на роботі.

Чим харчуватися в офісі взимку, щоб не погладшати

Для того щоб не погладшати в офісі в зимовий час потрібно дотримуватися п’ять основних правил :

1 . Приготуйте стакан води , який завжди буде наповнюватися і поставте на робочий стіл. У прохолодну погоду сечогінна система прискорюється , тому важливо уникати втрати рідини , а також , коли тіло бореться з сильним охолодженням , йому потрібно більше води. Випивайте 8-12 склянок води на день , можна іноді пити трав’яний чай без цукру.

2 . Пийте зелений чай. Він багатий антиоксидантами , які знижують ризик хвороб , і має природною антибактеріальним захистом . Але не пийте зелений чай разом з молочними та м’ясними продуктами , бо він заважає поглинанню мінералів , таких як залізо і кальцій , який міститься в них.

3 . Вживайте в їжу складні вуглеводи багаті клітковиною ( вівсянка , хліб з цілісно зерновий пшениці , житній хліб , коричневий рис , нут , сочевиця ) , відмовтеся від білого хліба та випічки , в яких містяться порожні вуглеводи , і немає ніякої поживної цінності .

Вживання в їжу складних вуглеводів сприяє підвищенню рівня серотоніну , зниження якого призводить до депресії і відсутності терпіння. Таким чином , якщо рівень серотоніну високий , у нас поліпшується настрій і довше залишається відчуття ситості.

4 . Їжте рибу , принаймні , два рази на тиждень. Щоб не погладшати в офісі , можна приготувати салат з овочів з тунцем або сардинами (особливо , з риби Північних морів ) вони містять жирні кислоти Омега- 3 , які борються з депресією і мають протизапальні властивості .

5 . Вживайте в їжу продукти з теплою температурою. Згідно з твердженнями китайської медицини , ми схильні взимку їсти більше. Харчування підвищує температуру тіла і забезпечує паливо для обігрівання . Холодна їжа буде стимулювати механізм голоду , а гаряча їжа заспокоїть організм , і ми будемо задовольнятися меншою кількістю їжі. Тому краще всього взимку не вживати їжу прямо з холодильника. Наприклад , йогурт краще виймати заздалегідь , щоб він придбав кімнатну температуру.

Їжте «теплі» продукти: волоські горіхи , мед , кедрові горіхи , фініки , яловичину і м’ясо птиці , рис , киноа , жито , овес , квасоля , сочевицю , горох , яйця , гарбуз , буряк , солодкий картопля , кольрабі.

Додавайте в напої та продукти « теплі» спеції: імбир , корицю , хрін , кмин , мускатний горіх , розмарин , лавровий лист , часник , цибулю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *