Дієтичний суп в мультиварці

Дієтичний суп в мультиварці

Мультиварка – зручний багатофункціональний кухонний прилад, що дозволяє приготувати безліч корисних страв. Дієтичний суп в мультиварці зварити нескладно – приведені нижче рецепти переконають вас у цьому.

Дієтичний суп в мультиварці
Рецепт курячого дієтичного супу в мультиварці

Цей рецепт дієтичного супу в мультиварці сподобається «м’ясоїдам». Для приготування корисного страви вам будуть потрібні овочі (цибуля – 1 шт., Картопля -. 3 шт і морква – 1 шт.). Очистіть їх, помийте. Картопля поріжте кубиками, моркву – соломкою, цибулю – півкільцями. Курячі крильця (6 шт.) Помийте, тонкі частини приберіть, розріжте по суглобу на 2 частини. Гриби (100 г) почистіть, помийте, розріжте. В чашу мультиварки налийте 1 ст.л. рослинного масла, покладіть обсушені серветкою крильця і підсмажте з обох сторін в режимі «Випічка» – буде потрібно 20 хвилин. Потім додайте цибулю і моркву, обсмажте разом з м’ясом. Після цього встановіть режим «Гасіння», час – 90 хвилин. Додайте потрібну кількість води, покладіть картоплю і гриби. За 10 хвилин до завершення готування посоліть, приправте суп. На завершення додайте рубану зелень, включите режим «Підігрів» і залиште на 5 хвилин.
Овочевий дієтичний суп в мультиварці

Для приготування овочевого дієтичного супу почистіть овочі – 3 бульби картоплі, 1 морква, половину кореня селери, цибулину, корінь пастернаку. Також вам буде потрібно 300 г замороженої капусти броколі. Приготування цього супу майже не потребують уваги з вашого боку. Коріння (пастернак, селера і моркву) поріжте брусочками, картопля – великими кубиками, цибулю – тонкими півкільцями. Перекладіть порізані овочі в чашу мультиварки, посоліть, приправте спеціями, залийте потрібною кількістю води (до верхньої межі чаші повинно залишитися не менше одного поділу). Закрийте кришку мультиварки, встановіть режим «Гасіння» (час приготування – 80 хвилин). Заморожену капусту додайте в суп приблизно за 15 хвилин до закінчення варіння.
Вуха в мультиварці

Читати ще :  Eat-Stop-Eat - одноденне голодування для схуднення

Щоб приготувати дієтичний рибний суп в мультиварці вам будуть потрібні голова і філе сьомги – 400 г, по 1 шт. лука і моркви, 2 бульби картоплі і часточка лимона. В чашу мультиварки налийте підсолену за смаком воду, покладіть вимиту рибу і часточку лимона. Готуйте в режимі «Гасіння» 35 хвилин. Овочі почистіть, помийте, поріжте. Після приготування бульйону вийміть лимон і рибу, завантажте овочі, посоліть, приправте, додайте лавровий лист. Готуйте 30 хвилин в режимі «Суп». При подачі посипте суп зеленню.
Гороховий дієтичний суп в мультиварці

Підготуйте інгредієнти: 300 г курячого м’яса, 500 г картоплі, 1 ст. гороху, а також моркву і цибулю – по 1 шт. М’ясо помийте. Картопля, цибуля і морква почистіть, помийте, поріжте. Горох кілька разів промийте холодною водою і замочіть на 1:00. Всі продукти покладіть в чашу мультиварки, налийте 3,5 л води, посоліть, закрийте кришку, перевірте, чи повернуть клапан. Увімкніть режим «Суп» на 20 хвилин.

Подавайте блюдо, посипавши зеленню.

Дієтичний суп в мультиварці можна приготувати, слідуючи різними рецептами, але в будь-якому випадку процес займає зовсім небагато часу. До того ж блюдо зберігає смак і користь основних продуктів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *