Керамічні ножі: підглянуті на найстильнішій кухні

Керамічні ножі: підглянуті на найстильнішій кухні

Уявіть: перед вами гарна кухня, оформлена зі смаком і оснащена останніми технічними новинками. Природна теплота дерева, блиск скла і металу, багато світла і повітря… А що це лежить біля он тієї бамбуковій обробної дошки? Правильно – ножі з цирконієвої кераміки Kerle Кох, ті самі, які так часто можна побачити в руках «зоряних» шефів і просунутих любителів смачної і здорової кухні. Виглядають вони дуже вражаюче: такий собі кулінарний хай-тек! І це далеко не єдина їх гідність.

Керамічні ножі: підглянуті на найстильнішій кухні

Власники кухні, на яку ми тільки що милувалися – активні та життєрадісні люди. Вони з тих, хто прагне зберегти бадьорість і красу за рахунок енергії свіжих овочів і фруктів. Як відомо, навіть короткий контакт з металевим лезом ножа викликає руйнування вітамінів. А лезо з цирконієвої кераміки Kerle Кох дозволяє зберегти максимум вітамінів і мінералів: активні речовини і кислоти попросту не вступають з ним ні в які реакції.

Але погляньте! На нашій стильній кухні з’явилася Господиня. Вона кладе на стіл свіжі, стиглі овочі, соковите м’ясо… Здається, хтось чекає гостей! І їх явно чекає щось особливе. З цирконієвою керамікою Kerle Кох можна назавжди забути про неприємний металевий присмак страв. А запах продуктів, які ви ріжете, ніколи не вбирається в лезо і не передається іншим продуктам. Оксид цирконію поступається у твердості лише алмазу і не має мікропор. Приготування страви явно доставляє Господині задоволення.

Керамічний ніж Kerle Кох – дуже гострий, тріщино-стійкий і довговічний. А як зручно він лежить у її руці! На зміну шеф-ножу приходять ножі для овочів і фруктів, ніж-топірець, а також ножиці для зелені і салатів. Є на кухні і спеціальна алмазна електрична точилка Kerle Кох – втім, буде потрібна вона не раніше, ніж через 5 років активного використання ножів.

Читати ще :  Чистка суглобів в домашніх умовах

Нарешті, вечеря готова. На столі з’являються керамічні столові прилади. Це елегантні вилки і ложки з матово-білосніжною або лаконічно-чорною робочою поверхнею і ергономічними рукоятками з прогумованого м’якого на дотик – пластика. Сервіровка столу вразить гостей не менше, ніж частування! А якщо вони справжні гурмани, то високо оцінять і бездоганну чистоту смаку – адже керамічні столові прилади не надають їжі сторонніх присмаків і запахів. Фінальний штрих – сирна тарілка з шматочками фруктів і овочів. Всі продукти для неї Господиня ріже витонченим, неймовірно екзотичним на вид ножем Kerle Кох, рукоятка і клинок якого на 100% виконані з бамбука. Ці ножі дуже легкі, безпечні і до того ж супер-ефектні. І вони прекрасно справляються з нарізкою не надто твердих продуктів.

Побажаємо нашій Господині і її гостям приємного апетиту, а самі спробуємо відповісти на питання: чому саме Kerle Кох? Мабуть, головне достоїнство цієї цирконієвої кераміки – доступна ціна при найвищій якості. Бували випадки, коли репутація керамічних ножів страждала через велику кількість неякісних пропозицій на ринку. Доступні моделі швидко ламалися, а хороша японська кераміка коштувала непомірних грошей… Фахівцям Kerle Кох вдалося розірвати зачароване коло. Ми присвятили себе вивченню німецьких технологій, японського та європейського дизайну, і почали проектувати ножі повністю, від форми ручки і клинка – до упаковки. А виробництво розмістили не в Японії або Німеччині (про що часто голослівно заявляють конкуренти), а в Китаї, на одному з найбільш передових на сьогоднішній день заводів, який працює з великими брендами керамічних ножів, під ретельним контролем якості. І сьогодні ми раді запропонувати вам першокласні ножі по самих розумних цінах.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *