Корінь петрушки для схуднення (4 рецепта, відгуки)

Корінь петрушки для схуднення (4 рецепта, відгуки)

Корінь петрушки для схуднення використовується часто і цілком виправдовує очікування тих , хто бажає підкоригувати фігуру. Про способи застосування рослинної сировини ми і пропонуємо вам дізнатися .
Корінь петрушки для схуднення (4 рецепта, відгуки)
Корисні властивості кореня петрушки

Корінь петрушки здавна використовується для лікування різних проблем , таких як:
– Ожиріння ;
– Слабка кісткова система ;
– Захворювання легенів і жіночої статевої системи;
– Занепад сил ;
– Погіршення роботи кишечника ;
– Слабкий імунітет.

Корінь рослини багатий вітамінами А , групи В і аскорбінової кислотою. У ньому присутні мікро-і макроелементи (алюміній , ванадій , молібден , літій , калій , фосфор , кальцій , залізо , натрій) .

Корінь петрушки покращує обмін речовин , стимулює перистальтику кишечника , виводить з організму зайву рідину.

Як використовувати корінь петрушки ?

Корінь петрушки часто використовується з метою схуднення . Можна готувати відвари і настої , а також вживати його у свіжому вигляді , додаючи в салати і перші страви. Сушений корінь рекомендується використовувати як ароматної приправи.

Салат з коріння петрушки

• Корінь петрушки – 250 г
• Яблуко – 1 шт.
• Цибуля – 1 шт.
• Зелень петрушки

Коренеплоди чистять , дрібно шаткують , змішують з яблуками , нарізаними великими часточками , і з півкільцями лука ( його попередньо ошпарюють окропом) . Салат заправляють лимонним соком або яблучним оцтом , додають рубану зелень петрушки.

Салат з коріння петрушки з додаванням моркви

• Корінь петрушки – 150 г
• Морква – 3 шт.
• Нежирний йогурт – 150 мл
• Лимонний сік
• Зелень петрушки

Очищені коренеплоди труть на крупній тертці , перемішують з йогуртом , додають лимонний сік ( за бажанням) і рубану зелень петрушки.

Вищенаведені рецепти можна включати в меню дієт. Також салатами дозволено заміняти перекушування або вечірню трапезу.

Холодний настій кореня петрушки

Читати ще :  Дієта по Адо

1 ст.л. очищеного і подрібненого кореня заливають перекип’яченої і охолодженою водою , залишають на ніч , проціджують. Настій приймають 3-4 рази на добу по 50 мл ( на голодний шлунок).

Зверніть увагу : холодний настій вважається найбільш корисним зіллям . За відсутності теплового впливу максимально повно розкриваються цінні властивості природної сировини .

Класичний настій кореня петрушки

2 ст.л. очищеного і подрібненого кореня заливають 1 ст. киплячої води , закривають , залишають у скляному або емальованому посуді на півгодини , проціджують і приймають тричі на день по третині склянки (через годину після їди або за півгодини до неї ) .

Відгуки

Як і більша частина рослинних засобів , корінь петрушки лише стимулює процес схуднення – без дієти настої і салати навряд чи можуть забезпечити помітний результат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *