Коржі з висівок по Дюкану

Заборона на борошно ще не означає, що під час дієти вам доведеться повністю відмовитися від випічки. Коржі з висівок по Дюканов ідеально підійдуть як прихильникам цієї методики, так і людям, які ведуть здоровий спосіб життя.

chto_pit_chtoby_poxudet7
Рецепт для Атаки

Коржик по Дюканов на Атаці має в своїй основі наступний набір інгредієнтів: кефір і сир (знежирені продукти), а також вівсяні висівки (всіх компонентів – по 2 ст.л.). Ще один інгредієнт коржів – яєчний білок. Кефір та висівки з’єднайте, посоліть, залиште на чверть години. Сир розімніть, додайте до загальної маси. Яєчний білок збийте, введіть до складу тесту. Підсмажте коржі на злегка змащеній сковороді з обох сторін.
Рецепт на висівках і йогурті

Рецепт коржі з висівок за Дюканов має в своїй основі яйце, 60 мл знежиреного йогурту, 20 г сиру мінімальної жирності, а також зелень, сіль і 3 г розпушувача. Що стосується висівок, то знадобиться їх суміш – пшеничних візьміть 1 ст.л., а вівсяних – 2 ст.л. Якщо вирішите приготувати таку корж при проходженні Атаки, то сир замініть сиром. Йогурт і перетерті в порошок висівки з’єднайте. Через 10 хвилин додайте збите яйце, сіль, тертий сир (розім’яту сир), розпушувач, рубану зелень. Перемішайте масу, порційно виливайте її на розігріту і злегка змащену сковороду, смажте коржі з обох сторін.
Вівсяні коржі по Дюканов

Щоб приготувати вівсяні коржики, розітріть до однорідної маси 200 г знежиреного сиру, додайте 5 ложок перетертих до стану борошна вівсяних висівок. Вбийте в тісто сире яйце, додайте сіль, 0.5 ч.л. розпушувача і спеції (або замінник цукру і ванілін, якщо плануєте отримати солодкі коржі). Деко застеліть, викладіть ложкою кілька коржів, розрівняйте мокрою рукою. Печіть 20 хвилин (180 градусів).
Рецепт з кабачком і висівками

Читати ще :  Що таке трансдермальні пластирі

Такі коржі ви можете собі дозволити при проходженні етапів Круїз і Консолідація. Вам будуть потрібні вівсяні висівки і крохмаль (2 ст.л. / 1 ​​ст.л.), невеликий кабачок, 3 г розпушувача, яйце і сіль. Можете додати трохи замінника цукру. Кабачок подрібніть, використовуючи тертку. Відіжміть сік, додайте яйце, посоліть. Загустіть масу висівками і крохмалем, додайте розпушувач. Добре все перемішайте, дайте постояти 10 хвилин. Підсмажте коржі (сковороду змащуйте невеликою кількістю олії, використовуючи серветку або силіконову кисть).
Рецепт солодких коржів

Цей рецепт включає наступні компоненти: вівсяні і пшеничні висівки (2 ст.л. / 1 ​​ст.л.), 60 г плавленого сиру, 20 г сиру (використовуйте знежирений продукт). Також візьміть 3 жовтки, 3 г розпушувача, 1 ч.л. замінника цукру. Всі компоненти з’єднайте, можете додати 1 ч.л. знежиреного какао. Випікаючи в духовці (20 хвилин, 180 градусів).

Коржі з висівок по Дюканов володіють дієтичними властивостями, чим вигідно відрізняються від звичної випічки на борошні. Висівки ефективно чистять кишечник, що особливо важливо під час дотримання білкової дієти. Крім того, вони дозволяють швидко відчути насичення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *