Котлети по Дюкану

Дієтична їжа ніколи не приїсться, якщо урізноманітнити способи її приготування. Рецепти котлет по Дюканов включають в свій склад різні компоненти – на вашому столі будуть присутні м’ясо, риба, куряче філе і навіть деякі овочі.

skipidarnye-vanny-dlya-poxudeniya
З рибою

Для приготування котлет візьміть філе риби (400 г), невелику цибулину, пару ложок мелених вівсяних висівок і 100 мл знежиреного молока.

Спочатку залийте висівки підігрітим молоком і залиште остигати і настоюватися. У цей час займіться фаршем – подрібніть філе і цибулину, приправте і злегка посоліть. Обидві маси з’єднайте, добре перемішайте. Сформуйте невеликі котлетки. Готуйте 20 хвилин в пароварці, або запечіть в духовці (буде потрібно близько півгодини, 180 градусів).
Для Атаки

Для першого етапу дієти підходять багато рецепти котлет, що включають білкові компоненти. Пропонуємо вам приготувати страву з 350 г філе курки, 100 мл знежиреного кефіру, курячого яйця, 1 ст.л. висівок і половинки цибулини.

Біле м’ясо помийте і поріжте дуже дрібними шматочками. Залийте його кефіром, поставте в холодильник (буде потрібно пару годин). Потім з’єднайте всі компоненти, приправте і посоліть. Ложкою викладіть порції котлетної маси на застелений деко. Готуйте близько півгодини (180 градусів).
З яловичиною

Яловичі котлети – класичний дієтичний рецепт, використовуваний чи не найчастіше від усіх. Приготуйте фарш з 300 г яловичини. Додайте приправи і сіль. Вбийте яйце. 1 ст.л. висівок залийте невеликою кількістю окропу. Коли вони разбухнут, додайте у фарш. Цибулину дрібно поріжте, підсмажте на сухій сковороді до моменту, коли вона почне підрум’янюватися, додайте трохи води і тушкуйте. Додайте цибулю в фарш. Підсмажте котлети на тефлоновій сковороді з обох сторін, долийте воду і тушкуйте під кришкою 10 хвилин.
З індички

Читати ще :  Еліксир молодості або метод «істинного омолодження»

Даний рецепт ідеально підходить для Атаки і для інших етапів. 500 г фаршу з м’яса індички з’єднайте з яйцем, посоліть, приправте і додайте трохи знежиреного кефіру для соковитості. Готуйте на сковороді (як зазначено вище), або на пару (20 хвилин).
З крабовими паличками

Цей рецепт вкрай простий і теж підходить для Атаки – важливо лише вибрати правильний продукт (з мінімальним вмістом жиру і вуглеводів). Візьміть 8 шт. крабових паличок і подрібніть на тертці. Додайте 1 яйце і рубану зелень. Приправте, трохи підсолити (якщо вважаєте за потрібне). Підсмажте на антипригарной сковороді.
З печінки

Ці котлети ви будете готувати з 500 г печінки, 2-х яєць і 1 ст.л. мелених вівсяних висівок. Додайте в печінкову масу приправи і сіль, підсмажте як оладки, а потім залийте 300 мл молока (візьміть знежирений продукт) і тушкуйте. Додайте зелень.
З гарбузом

Ці яскраві котлетки ви будете готувати з гарбузової м’якоті – потрібно 200 м Доповнювати гарбуз будуть курячий або індичих фарш (300 г), цибулина, мелений перець. М’якоть гарбуза і цибулину подрібніть до стану пюре, додайте фарш, приправте за смаком. Готуйте в духовці (180 градусів, 30 хвилин). Рецепт не підходить для Атаки.

Котлети по Дюкану просто не можуть набриднути – ви завжди можете підібрати цікавий рецепт (важливо лише не виходити за рамки списку дозволених продуктів).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *