Курячі котлети по Дюкану

Дієтичні страви з курячого філе ідеально підходять для високобілковою дієти. Курячі котлети по Дюканов – як правильно їх готувати, якими продуктами можна урізноманітнити рецепт?

fitness-yoga
На пару

Цей рецепт курячих котлет по Дюканов включає наступний список інгредієнтів: філе і гарбуз (400 г / 300 г), цибулю і висівки (1 шт. / 1 ​​ст.л.). Також вам будуть потрібні яйце, сіль, приправи і пара зубчиків часнику. Додатковий інгредієнт – 30 г сиру жирністю 7%.

Філе дрібно порубати (розмір шматочків – до 1 см). Гарбуз потріть на тертці, відіжміть сік. Лук подрібніть, часник видавіть через Часничниці, сир натріть. З’єднайте всі інгредієнти, включаючи яйце і приправи. Котлети сформуйте, варіть на пару 20 хвилин.
В мультиварці

Вам потрібно 400 г філе курки (перемеліть в фарш), невелика цибулина, яйце, мелений перець і сіль. Цибулину подрібніть, всі інгредієнти з’єднайте. Зробіть мокрими руками 6-8 котлет, викладіть в чашу. Встановіть режим Суп / Пароварка (оптимальний час приготування – 20-25 хвилин). За 10 хвилин до готовності переверніть котлети на іншу сторону.
Для Атаки

Вам потрібно 500 г філе, приправи, сіль. Пропустіть філе через м’ясорубку разом з невеликою цибулиною і парою часточок часнику, додайте приправи, посоліть. Сформовані котлети готуйте на пару 20 хвилин.
В духовці

Ці оригінальні курячі котлетки поєднують фарш (50 г) і крабові палички (100 г). Також вам будуть потрібні висівки (9 г), яйце, 30 мл знежиреного молока, половинка цибулини, приправи і сіль.

Висівки замочіть в молоці, залиште набухати. Цибулину дрібно порубати, крабові палички натріть на тертці, додайте до отрубям. Покладіть в загальну масу фарш, цибуля, яйце і приправи. Посоліть, вимісити фарш. Покладіть сформовані котлетки на присипаний висівками деко, зверху теж злегка присипте висівками. Печіть 20-25 хвилин (180 градусів).
З фаршу і сиру

Читати ще :  Обідня перерва

Для приготування котлет візьміть 300 г фаршу з курячого філе, пару яєць і 200 г знежиреного сиру. Також будуть потрібні приправи, сіль, по 1 шт. цибулі та кабачка (рецепт не підходить для Атаки).

Лук поріжте, кабачок натріть на тертці, сир розімніть, з’єднайте всі з фаршем і приправами, вбийте в котлетну масу яйця. Перемішайте, зробіть котлетки. У сковороду налийте воду, нагрійте, викладіть туди котлети і тушкуйте їх під кришкою на сильному вогні 5 хвилин, переверніть і готуйте ще 5 хвилин.
З соєвим соусом

Візьміть 1 кг філе, 3 ст.л. соєвого соусу, 5 зубчиків часнику і зелень. Також будуть потрібні приправи і сіль. М’ясо дрібно поріжте, додайте соус, рубану зелень і роздавлений часник. Вимісити фарш. Зробіть котлетки і запечіть їх у духовці (20 хвилин, 200 градусів). Ці ж котлети ви можете приготувати на пару (20 хвилин) або згасити на сковороді.

Курячі котлети по Дюканов можна приготувати будь-яким зручним чином – важливо лише не використовувати при приготуванні великої кількості жиру (допустимо лише змащувати маслом поверхню дека або сковороди, не більше того). Дане блюдо відмінно насичує, що дозволяє з легкістю витримати дієту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *