Млинці по Дюкану

Дієта Дюка накладає заборону на борошно, але при цьому залишає можливість поласувати млинцями і хлібом. Як приготувати млинці по Дюканов ?. Деякі рецепти ми пропонуємо вашій увазі.

10-атрибутов-для-похудения
Млинці по Дюканов на атаці

Атака – найперший етап дієти Дюка. Саме в цей період спостерігається активна втрата ваги. Для приготування млинців візьміть 2 яйця, пару ложок знежиреного м’якого сиру, подвійну норму знежиреного молока, 20 мл гарячої води. Також буде потрібно ложка висівок (з гіркою) – їх потрібно перемолоти на борошно. Підсолодити млинчики допоможе замінник цукру (3 г), надати пишність дозволить розпушувач (1/2 ч.л.).

Яйця збийте, додайте молоко, підсолоджувач, сир, розпушувач і висівки. Збивши масу, влийте ложку крутого окропу і швидко перемішайте. Підсмажте млинці (тісто виходить досить рідким).
З висівками (суміш висівок, крохмалю, сухого молока)

Цей рецепт млинців по Дюканов поєднує крохмаль кукурудзяний, сухе молоко і висівки вівсяні (0.5 ст.л. / 1 ​​ст.л. / 2 ст.л.). Також вам буде потрібно яйце (1 шт.), 80 мл кефіру, трохи води (норма визначається по консистенції). Смак млинців додасть замінник цукру. Можете використовувати невелику кількість солі. Для додання пишності потрібно розпушувач (1/2 ч.л.).

Збийте яйце, замінник цукру, сіль, кефір з розпушувачем. Додайте висівки, перемішайте. Після цього додайте крохмаль і сухе молоко. Якщо потрібно влийте трохи води. Підсмажте млинці на антипригарной сковороді.
Без висівок (крохмаль і сирок)

Ці млинчики по Дюканов мають у своєму складі сирок і крохмаль (1 ст.л. / 2 ст.л.). Також для їх приготування потрібні молоко, окріп і яйця (100 мл / 40 мл / 2 шт.). Використовуйте також замінник цукру (1 таблетку), сіль. Пишність млинців додасть сода (на кінчику ножа). Ці млинці ідеально поєднуються з м’ясом, тому приготуйте начинку з цибулини, 300 г фаршу і спецій.

Читати ще :  Майбутнім батькам потрібно піклуватися про раціон вже зараз

Яйце, сир, сіль, замінник цукру збийте, додайте молоко і поступово підсипте крохмаль з содою. Наприкінці влийте трохи окропу. Спечіть млинчики (вийде 7-8 шт.).

На антипригарной сковороді підсмажте цибулю, додайте фарш, приправити, посоліть. Смажте до готовності, при необхідності додаючи воду. Млинці начините м’ясом, скрутіть конвертом.
На крохмалі

Яйце збийте з замінником цукру і сіллю, додайте 2 ст.л. кукурудзяного крохмалю, щіпку розпушувача. Розбавте кефіром (150 мл), влийте 20 мл окропу.
Без крохмалю (суміш висівок)

Перетворіть в борошно вівсяні і пшеничні висівки (2 ст.л. / 1 ​​ст.л.). Додайте 0.5 ч.л. розпушувача. Збийте яйце з сіллю і замінником цукру, додайте 2 ст.л. кефіру, 1 ст.л. соєвого ізоляту і висівковий борошно. До потрібної консистенції доведіть водою (якщо не розбавляти, то вийдуть оладки).
На молоці (сухе молоко, крохмаль)

Вам потрібно 1 ст. знежиреного рідкого і 3 ст.л. сухого молока. Також візьміть 3 яйця, 1 ч.л. розпушувача і 1 ч.л. кукурудзяного крохмалю. Сіль і замінник цукру використовуйте за смаком.

Сухі компоненти з’єднайте. Яйце збийте, розбавте молоком, з’єднайте з сухою сумішшю, залиште на столі хвилин на 10, після чого можете смажити. Можете начинити млинці сирною начинкою (сир протріть через сито, додайте трохи молока і замінника цукру).
На кефірі (суміш висівок і крохмалю)

Приготуйте суху суміш з вівсяних і пшеничних висівок (2 ст.л. / 1 ​​ст.л.). Залийте суміш 1 ст. кефіру. Залиште на 60 хвилин. Потім додайте 1 ст.л. крохмалю, 2 яйця, сіль і замінник цукру. У 100 мл окропу розчиніть щіпку соди, влийте в суміш. Через 30 хвилин млинці можна випікати.

Млинці по Дюканов готуються з корисних продуктів, тому вони не приносять шкоди фігурі. Смак млинчиків подобається навіть тим, хто дієту не дотримується.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *