Омлет по Дюкану

Під час дієти Дюка яйця часто входять в раціон харчування, тому не завадить подбати про різноманітний їх приготуванні. Омлет по Дюкану – які продукти можуть доповнювати основний інгредієнт, на яких етапах прийнятні такі страви?

1326701137_tak-hudet-nelzya-1


Яйця і молоко

Омлет по Дюканов на Атаці складається з мінімального набору продуктів. Збийте пару яєць з дрібкою солі і розбавте 150 мл знежиреного молока. Вилийте суміш у змащену краплею олії форму і печіть у мікрохвильовці при 800 Вт 1.5 хвилини. Потім акуратно перемішайте яєчну суміш і відправте в мікрохвильову піч ще на 1 хвилину. Цей же омлет ви можете приготувати іншим чином: візьміть 2 рукава для запікання, вилийте туди яєчну масу, зав’яжіть, залишаючи трохи місця, і занурте в киплячу воду на 30 хвилин.
З тофу

Цей рецепт також застосуємо на Атаці. 400 тофу поріжте, 2 яйця збийте з сіллю і невеликою кількістю спецій. Готуйте на антипригарной сковороді (під кришкою).
З тунцем і йогуртом

Омлет по Дюканов на круїз дещо розширює список інгредієнтів. Вам будуть потрібні консервований тунець (половина баночки), ложка знежиреного йогурту, 2 яйця. Також можете використовувати спеції (орегано, чебрець, перець).

Збийте яєчні білки, додайте жовтки, розведені йогуртом і приправлені спеціями. Вилийте на розігріту сковороду, зверху розташуйте шматочки тунця. Готуйте під кришкою.
З крабовими паличками

Цей рецепт прийнятний навіть під час Атаки, але крабові палички повинні містити мінімум вуглеводів (не більше 6 г / 100 г) і жирів (близько 0.1 г / 100 г). 2 яйця збийте з сіллю і спеціями, додайте 2 крабові палички (поріжте їх), розбавте 100 мл знежиреного молока. Готуйте під кришкою на антипригарной сковороді або в мікрохвильовій печі (потужність 800 Вт). Рецепт можна дещо змінити, додавши 1 ст.л. висівок.
З креветками (в мультиварки)

Читати ще :  Крабові палички і ваша дієта

Для приготування цієї страви потрібно 12 шт. відварених і очищених креветок. Також візьміть 2 яйця, 100 мл знежиреного молока, приправи, сіль і зелень кропу.

Приготуйте омлетную масу з яєць, молока, солі, спецій. Вилийте яйця в чашу, зверху покладіть креветок, готуйте 12-15 хвилин (ідеально підійде режим Молочна каша). Готову страву посипати рубаним кропом.
З цибулею і болгарським перцем

Цей рецепт омлету по Дюканов застосуємо на чергуванні (крім днів, присвячених чистим білкам) і на закріплення (крім білкового четверга). Вам потрібні: яйце, невелика цибулина, половинка невеликого болгарського перцю, кріп, приправи і сіль.

Цибулю і перець дуже дрібно поріжте, зелень порубати, яйце збийте з сіллю і приправами. Всі з’єднайте, вилийте в силіконову форму і запікайте в духовці близько 8-ми хвилин (190 градусів).
З цукіні і грибами

Цей рецепт застосуємо на тих же етапах, що і попередній. Вам будуть потрібні гриби і цукіні (по 100 г того і іншого), невеликий болгарський перець, яйця (2 шт.) І 50 мл нежирного молока. Також візьміть 3 листки салату і солоні гриби (3 шт.).

Свіжі гриби помийте, поріжте, підсмажте на 0.5 ч.л. пісного масла 3 хвилини. Потім додайте тонко порізаний цукіні, готуйте ще пару хвилин. Додайте солодкий перець, посоліть, приправте. Приготуйте омлетную масу з яєць, молока, солі, приправ. Вилийте її на сковороду до овочів. Готуйте під кришкою 5 хвилин. Подавайте на листі салату, прикрасивши солоними грибочками.

Омлет по Дюкану можна приготувати, використовуючи найрізноманітніші рецепти. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *