Овочеве рагу в мультиварки

Це поживна страва можна приготувати з різного набору продуктів. Рагу з овочів в мультиварки – які рецепти заслуговують найбільшої уваги? Як багато часу займає процес приготування?

18945590cab33ac04f87a493aa915c8209b5b152_667
Рагу з кабачків

Візьміть 2 кабачка, помідор, цибулину, болгарський перець, 5 картоплин. Додаткові інгредієнти – 2 ст.л. томатної пасти, приправи, сіль, перець і масло.

Очищений і помиту картоплю наріжте кружальцями (оптимальна товщина – 0.5 см). Чашу змастіть маслом, викладіть картоплю, приправте і посоліть. Зверху розподіліть півкільця цибулі (половину від наявної кількості). Наступні шари: перець (поріжте соломкою), кружечки помідорів, цибулю і кружечки кабачків (кожен шар соліть, приправляйте). Томат розведіть водою (200 мл). Соус вилийте в чашу, присипте блюдо зеленню. Готуйте 1 годину (Випічка).
Рагу з гарбуза

Щоб приготувати овочеве рагу в мультиварки візьміть по 600 г гарбуза і яловичини, а також картоплю і моркву (700 г і 200 г відповідно). Не забудьте про цибулю (1 шт.), Спеції та сіль.

Підсмажте м’ясо на олії (Жарка). Через 20 хвилин додайте порізану цибулю, терту моркву. Хвилин через 5-7 додайте шматочки картоплі. Підсмажте його разом з м’ясом. Потім приходить черга гарбуза (поріжте м’якоть кубиками, додайте в загальну масу). Долийте потрібну кількість солоної води (не вище рівня овочів). Додайте спеції. Готуйте 1 годину 20 хвилин (режим Плов або Гасіння). Якщо хочете отримати пікантний густий соус, в середині циклу додайте брокколі.
Картопляне рагу

Щоб отримати смачне дієтичне рагу візьміть 5-6 картоплин, а також болгарський перець, зубчики часнику, морква, помідори і кабачки (всього – по 2 шт.). Також будуть потрібні рослинне масло, приправи, сіль.

Овочі Очистіть, поріжте. Чашу змастіть. Вниз викладіть картоплю, потім послідовно розташуйте половину моркви, а також по шару перцю і кабачків (їх використовуйте повністю). Зверху викладіть залишилася моркву. Зубчики часнику покладіть між шарами (Не ріжте часник, а просто Очистіть). Приправте, посоліть, влийте ложку масла. Готуйте 40 хвилин (Випічка). Якщо потрібно додайте час.
Рагу з капустою

Читати ще :  Правильне харчування

Капустяне рагу можна їсти навіть під час дієти. Візьміть невеликий качан капусти, моркву і кабачок (по 1 шт.), Цибуля і перець (по 2 шт.). Також будуть потрібні спеції, часник (2 зубчики), сіль, рослинне масло (2 ст.л.).

Овочі почистіть, помийте, поріжте (капусту нашаткуйте досить крупно). Влийте в чашу ложку масла, покладіть капусту (приправте і посоліть). Слідом розташуйте кружечки кабачків (теж приправте і посоліть), соломку моркви, півкільця цибулі, порізаний соломкою перець (теж не забудьте приправити). Часник поріжте пластинками, покладіть зверху. Влийте ще ложку масла. Встановіть режим Гасіння, готуйте 40-50 хвилин.
Рагу з овочів з грибами

Найпахучіше рагу виходить з грибів. Вам будуть потрібні морква, цукіні, помідор і цибулю (по 1 шт.), Картопля (2 шт.), 150 г грибів (візьміть шампіньйони). Ароматизують блюдо орегано, запашним перцем, лавровим листом. Не забудьте про сіль. Можете також додати дрібку цукру (для балансу смаку).

Лук Очистіть, поріжте кубиками. У режимі Жарка підігрійте 2 ст.л. масла, покладіть цибулю, підсмажте до прозорості. Потім додайте порізані овочі (картопля, морква, цукіні). Тушкуйте 10 хвилин. Покладіть до загальної маси пластинки грибів і порізаний кубиками томат (Очистіть його від шкірки). Приправте, посоліть. Готуйте 35-40 хвилин (Гасіння).
Овочеве рагу з ріпою

Це рагу сподобається тим, хто любить експериментувати. Візьміть ріпу (1 шт.), Моркву і картоплю (по 3 шт.), Половинку вилка капусти, консервований горошок (півбанки). Сіль і спеції використовуйте за смаком.

Овочі Очистіть, поріжте. У чашу налийте 2 ст.л. рослинного масла, додайте всі овочі, приправте, посоліть. У режимі Гасіння готуйте 30 хвилин. Потім додайте зелений горошок. Прогрівайте блюдо ще 10-15 хвилин (Підігрів).
Рагу з баклажанами

Щоб баклажани не гірчить, заздалегідь почистіть, поріжте і посоліть їх (для приготування рагу потрібно 2 плоду). Через 30 хвилин злийте виділився сік, а часточки баклажанів промийте. Підготуйте інші інгредієнти: цибулю, моркву і перець (по 2 шт.), А також помідори (3 шт.). Всі почистіть, поріжте. Налийте в чашу масло (2 ст.л.). Викладіть овочі шарами, перемежовуючи помідорами (нижній шар – морква). Кожен шар приправляйте. Готуйте 1 годину (Випічка), а потім залиште підігріватися на 20 хвилин.

Читати ще :  Вуглеводи.Полісахариди

Овочеве рагу в мультиварки можна приготувати як з додаванням рідини, так і без неї (сік виділяють соковиті інгредієнти – томати, кабачок і ін.). Обидва варіанти заслуговують на увагу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *