Овочеве рагу з дитинства

Овочеве рагу з дитинства

Я згадала , як відпочивала у бабусі влітку , на дачі було повно овочів і ягід , а потім я спробувала овочеве рагу. Мені подобалися овочі , на відміну від багатьох дітей , і будь-які рецепти з ними я відразу записувала . Бабуся розповіла , які овочі треба нарізати кубиками , але ось що пам’ятаю до цих пір , що в рагу треба було додати пів склянки олії .

Овочеве рагу з дитинства

Сьогодні я уявити не можу блюдо , в якому пів склянки олії , навіть рука не підніметься так знущатися над овочами , я давно вирішила , що маслу – бій і приготувала рагу по- своєму.

Не люблю точних рецептів , просто беру за основу неочищений баклажан , нарізаю його кубиками , потім так само нарізаю вже почищену моркву , червоний і жовтий перець , цибулю , помідори і тушу все з краплею олії на сковороді непрігораемой .

Овочі краще закладати за ступенем тривалості приготування , починати краще з моркви , а закінчувати помідорами. Додайте спеції за смаком і зелень , приправа якраз дає аромат і не треба заливати овочі жиром.

Ось таке сучасне , корисне овочеве рагу.

Читати ще :  Як очистити організм від алкоголю?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *