Поради для приготування корисного сніданку

Поради для приготування корисного сніданку

Ранок починається з корисного і збалансованого сніданку. Але чи завжди це так ? Більшість з нас в поспіху стаскивают дітей з ліжка , а потім , швидко намазав щось на шматок хліба , вибігають з дому , а багато хто не снідають зовсім . У нас не вистачає часу , так як з вечора нічого не було підготовлено . Важливо заздалегідь заготовлювати продукти і вирішувати , що можна приготувати за мінімум часу. Дізнайтеся про рецепти страв , наприклад , на kuharka.biz є різні варіанти сніданків , які допоможуть з ранковим вибором , тоді не доведеться з’їдати банальну яєчню і бутерброд з маслом.

Поради для приготування корисного сніданку

Згідно з дослідженнями , той, хто снідає вранці , менше страждає від зайвої ваги , у порівнянні з тими , хто постійно пропускає цей важливий прийом їжі. Дорослі та діти , які не пропускають сніданок не тільки стрункіше , але й менше страждають від проблем з обміном речовин. Весь секрет у тому , що поснідавши з ранку , нас менше тягне перекушувати протягом дня , значить , ми вживаємо менше калорій.

Діти , які їдять вранці , краще встигають у школі . За допомогою енергії , яку дитина отримує з ранкової трапезою , у нього краще розвиваються рухові навички і вирішуються математичні завдання , ніж у тих дітей , які пропускають сніданок.

Згідно з дослідженням , проведеним в липні 2013 року , сніданки знижують ризик хвороб серця і кровоносних судин. Пропуски сніданку викликають порушення в обміні речовин і призводять до збільшення ризику захворювань серця і судин.

Поради для приготування здорового сніданку:

1 . Більшість з нас вважає за краще дати дитині на сніданок тарілку з кукурудзяними пластівцями , але важливо звернути увагу на те, що зазначено на упаковці. Сьогодні вже відомо , що більшість кукурудзяних сніданків – це звичайне солодке блюдо. Переконайтеся , що в упаковці немає цукру і пластівці багаті харчовими волокнами , рекомендований мінімум – 3 г на 100 г пластівців.

Читати ще :  10 порад проти печії

2 . Якщо ваші діти відмовляються від здорових пластівців , почніть змішувати звичайні пластівці з тими , в яких більше клітковини і харчових волокон. Так ваші дітки звикнуть до смаку корисного повноцінного зерна.

3 . Зверніть увагу на додаткові продукти , які змішуються з ранковими пластівцями . Навіть якщо ви знаєте , що сухофрукти багаті мінералами і вітамінами , вони містять велику кількість цукру , тому в ваш ранковий сніданок краще додати свіжі шматочки фруктів.

4 . Якщо ви на сніданок любите тост з сиром , то його теж можна правильно приготувати. Вибирайте хліб , багатий клітковиною і додайте сир не більше 9 % жирності.

5 . Хліб з цільнозернового борошна може підійти для здорового сніданку. Залишається лише намазати зверху будь низькокалорійне наповнення і додати овочі. Такий бутерброд містить білок , кальцій і харчові волокна.

6 . Вранці можна їсти оладки , якщо ви приготуєте їх з вівсянки . Приготовлені заздалегідь і заморожені оладки з вівсянки зберігаються в морозильній камері до двох тижнів. Залишиться лише розморозити їх , розігріти і подати з додаванням фруктів.

7 . Можна приготувати вівсяну кашу з молоком і додати свіжі фрукти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *