недосконалі продукти

Недосконалі продукти

Буває ж таке , просто напала абсолютна лінь , нічого не хочеться робити. А хто приготує обід? Зі слугами поки сутужно , а до 8 березня ще довго. Коли всі варіанти відпадають , в хід йдуть напівфабрикати.

недосконалі продукти

Усі працюючі жінки тримають в морозилці « рушницю » , яке вистрілить , коли немає сил , хочеться полежати і розслабитися. Це буває , навіть у самих педантичних у плані дієти і здорового харчування. Не повірю, якщо хто-небудь скаже : я цю гидоту додому не заношу , а все-таки сосиски або пельмені , махнувши рукою , іноді варять для вічно голодних чоловіків або діточок.

Що ж такого в цьому страшного , чому насторожують ці недосконалі продукти? Адже все для людини : взяв швиденько шніцель , кинув на сковородочку або в мікрохвильовку , через 5 хвилин можна сісти за стіл , через 15 — помити посуд , відмінно! Як все було б добре , якби не було так погано.

Для того щоб всі ці смаколики так довго зберігалися , звичайно, необхідно їх підготувати і це відразу скорочує їх поживність і наближає їх до не дуже корисним продуктам. Додавання усіляких барвників , некорисних харчових добавок , все це зменшує плюси напівфабрикатів . Та й просто це нагадує позавчорашній обід , без смаку. Вироби з тіста взагалі на смак синтетичні . Калорійність напівфабрикатів зовсім зашкалює , для дієти далеко не підходяща річ.

Ось заморожені овочі цілком прийнятні , додадуть страві вітамінів і що важливо — барвистості . Сучасна заморозка не позбавляє овочі корисного вмісту , а різноманітність збільшить ваші шанси , подавати прості страви завжди в новій «упаковці ».

Так що нічого не поробиш , буду сьогодні варити своє домашнє і завтра і післязавтра ….

А я і не знала …

Салати продовжать життя

Японські дієтологи поклали черговий важкий камінчик на чашу терезів на користь смачною рослинної їжі. Як виявилося , порція салату з свіжих овочів на обід дозволяє на 20 % знизити ризик онкологічних захворювань ШКТ. У відсутність свіжих помідорів фахівці рекомендують налягати на капусту.

Її енергетична цінність мінімальна:

У 100 г сирої капусти всього 26 ккал. А за вмістом вітамінів вона займає одне з перших місць.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *