Правильне харчування

Цукерки по Дюкану

Ця дієта користується високою популярністю, в тому числі й тому, що дозволяє харчуватися максимально різноманітно. Рецепт цукерок по Дюкану відрізняється від класичного варіанту їх приготування, але від цього смакові якості солодкого продукту нітрохи не страждають.

prostie_uprazhnenija_dlja_pohudenija_doma_pohudet_doma_kompleks_uprazhnenij
Шоколадні цукерки

Для приготування смачних шоколадних цукерок візьміть 3 ст.л. сухого знежиреного молока і третина норми знежиреного какао. Також вам буде потрібно замінник цукру, стійкий до термообробки (6 таблеток) і 4 ст.л. знежиреного рідкого молока.

Таблетки перетріть в порошок або використовуйте порошкову форму. Змішайте разом всі сухі компоненти, розбавте молоком і переробіть блендером. Перекладіть масу в силіконові формочки. Помістіть цукерки в морозильну камеру.
Корівка

Відміряйте 4 ст.л. сухого знежиреного молока і 8 таблеток підсолоджувача. Норма рідкого знежиреного молока – 150 мл. Перекладіть сухе молоко на добре розігріту сковороду. На середньому вогні прогрійте його до отримання красивого кремового відтінку (світліше вареного згущеного молока). Потім влийте рідке молоко, додайте розтерті таблетки підсолоджувача, перемішайте. Якщо залишилися грудочки, протріть масу через ситечко. Перелийте її в формочки з силікону, заморозьте. Деякі вважають, що даний рецепт дає в підсумку занадто рідку масу. Якщо ви теж любите погустіше, то змініть норму сухого та рідкого молока (6 ст.л. / 100 мл).
Цукерки з желатином

Візьміть 60 мл заздалегідь завареного кави і 3 ст.л. знежиреного сухого молока. Також вам буде потрібно м’який сир (2 ст.л.) і ложка знежиреного какао. Норма желатину – 1 ч.л., норма підсолоджувача індивідуальна – від 6-ти таблеток і більше. Для ароматизації можете використовувати ванілін.

У кавовому настої розчиніть желатин, дайте кристалам набрякнути, прогрійте на водяній бані, але до кипіння не доводите. Таблетки перетворите в порошок. Всі інгредієнти цукеркової маси змішайте – по консистенції вона повинна бути схожою з густою сметаною. Розкладіть масу по невеликих силіконовим формочках, відправте в морозилку.
Цукерки з висівками (без сухого молока)

Щоб приготувати ці цукерки, відміряйте 5 ст.л. знежиреного сирка. Також знадобляться перетерті вівсяні висівки (2 ст.л.) і 5 г знежиреного какао. Для додання солодощі використовуйте сухе листя стевії і окріп (3 ст.л. / 100 мл). Для ароматизації ідеально підійде ванілін.

Листя стевії заваріть окропом, залиште остигати. На плоскому блюді змішайте висівки і какао (вони зіграють роль присипки). Знежирений сир змішайте з 1.5 ст.л. настойки стевії. Додайте ванілін. Добре вимішати масу зачерпуйте ложечкою, викладайте на шар присипки і формуйте цукерки. Зберігайте в холодильнику.
Цукерки для Атаки

Ці оригінальні цукерки ви будете не заморожувати, а підсушувати в духовці, оскільки в їх основі знаходяться білки (4 шт.). Норму підсолоджувача визначайте самостійно. Також вам буде потрібно щіпка кориці, невелика кількість ваніліну і протеїновий порошок (4 шт.). Білки збийте в пишну піну, потроху додаючи розтерті в порошок таблетки замінника цукру і протеїновий порошок. Викладіть масу порційно на деко. При 220 градусах висушіть цукерки до рум’яного кольору, а потім знизьте нагрів до 180 градусів і залиште ще на 5 хвилин.

Цукерки по Дюкану радують різноманітністю рецептів – ви не будете страждати від дефіциту солодощів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *