Схуднення по групі крові

Протягом багатьох років американські дослідники займалися вивченням проблеми, яка існує взаємозв’язок між швидкістю розщеплення компонентів продуктів харчування, у травній системі людини, від його групи крові.78218781_4604048_121024x682

Вони встановили, що людям з певною групою крові відповідає своя особлива, притаманна тільки їй, ферментативна активність травного тракту щодо надходить їжі. Продукти її розщеплення певним чином впливають на імунну систему людини, пригнічують або, навпаки, гранично активізують її роботу, що може призводити до розвитку небезпечних захворювань. Якщо сказати коротше – не вся їжа однаково корисна. Причому залежить це тільки від особливостей вашого організму, а точніше – від групи крові.

Група крові, як певного виду маркер, може підказати, по якому переважно шляху буде в організмі даної людини відбуватися розщеплення кожного виду харчових продуктів. І, відповідно, що буде відбуватися в організмі – накопичення чи підшкірного жиру в проблемних зонах тіла або він буде розщеплюватися з виділенням енергії, води і вуглекислого газу?

Дослідники склали для власників кожної групи крові перелік тих продуктів, які обов’язково повинні бути присутніми в їх дієті, а також нейтральних і шкідливих для даної людини харчових інгредієнтів.

Людям з першою групою крові корисно харчуватися м’ясом, але без жирів, дарами моря і нежирної рибою, обов’язково вживати різноманітні фрукти та овочі. Слід обмежити вживання житнього хліба і круп. Їм протипоказані: кукурудза, маринована їжа і капуста.

Тим, у кого друга група крові, показано вегетаріанство, тому їм краще всього в дієту включати овочі і фрукти, а також крупи. Потрібно уникати вживання молока, цукру і риби, і повністю виключити з раціону капусту, кукурудзу.

Власникам третьої групи крові потрібна дуже збалансована дієта, до складу якої може включатися м’ясо, але тільки не птахи, кисле молоко, а також крупи, за винятком гречаної. Бажано не їсти морепродукти і свинину.

Читати ще :  Лебідь, рак і щука

Якщо у людини четверта група крові, він може включати в свою дієту м’ясо кролика або баранину, рибу і кисломолочні продукти, сою і трохи оливкового масла, і відмовитися від гречки та кукурудзи, а також від перцю і оливок.

Таким чином, в результаті обстеження декількох тисяч пацієнтів, встановлено, що група крові може вказувати на певні особливості будови травної та імунної систем людини. У людей з різними групами крові, простежується чіткий взаємозв’язок між тим, що вони вживають в їжу і їх вагою і станом здоров’я. Те, що для одних корисно і необхідно для інших є токсичним і сприяє швидкому і не контролювати набору ваги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *