Якщо вже говорити про схуднення , тобто попросту про зниження калорійності нашого обіду , то , напевно, треба придивитися до способів приготування цього самого обіду. Якщо взяти і насмажити все, що під рукою , та ще у величезній кількості жиру , це буде не обід , а прямо калорійна бомба , кілька тижнів з такими обедікамі і все, можна знову вставати в чергу на схуднення.
Розігріти , чи що грубку і запекти там все? Не завжди актуально. Багато електрики , та й влітку просто жарко , знову ж і часу набагато більше віднімає.
Знайшовся один непоганий спосіб : приготування все того ж обіду в пароварці . Швидко , економічно, корисно , зручно , та ще й смачно.
Я ще звернула увагу на такий не маловажний факт , продукти зберігають свій вигляд і колір , таке відчуття ніби зовсім не готувалися.
Пароварка не вимагає приготування з маслом та жирами , що відразу дає плюс в нашу скарбничку низькокалорійного обіду.
А якщо ваша пароволшебніца ще й з кількома ярусами , то обід відразу приготується одночасно на декількох поверхах.
Розсипчаста каша , неймовірно зелені овочі , риба , шматочок курочки або навіть фрукти , всі продукти збережуть запах і колір , а головне вітаміни не випаруються разом з білим туманом , який поширює по кухні обладнаний аромат .
Ви все ще тут ?
Якщо відразу не вийде звикнути жити без зажарених продуктів , то з часом , на інше просто рука не потягнеться . А це ще один спосіб схуднути.
А я і не знала …
Дослідження, проведене д- ром Франсіско Лопез – Хіменесом з Бостона , показало , що серцеві напади відбуваються в 4 рази частіше через дві години після особливо щільного обіду. Він опитав 1,986 людина після серцевого нападу , з яких 25 сказали , що з’їли багато за дві години до нападу , 158 осіб – за день до нападу.
Якщо у Вас немає високої небезпеки серцевих захворювань , вам , можливо , не варто турбуватися , еcли Ви іноді переїдаєте , але Ви повинні бути насторожі , якщо Ви курите, маєте надлишкову вагу , високий рівень холестерину або високий тиск , які є факторами ризику при серцевих захворюваннях .