Їжте, щоб схуднути

Їжте, щоб схуднути

Все частіше дієтологи радять їсти , щоб схуднути.

Якщо ви їсте правильну їжу , то калорії легше спалюються , організм насичується всім необхідним.

Додайте в свій раціон харчування ці важливі продукти і стаєте стрункішими .

 Їжте, щоб схуднути

йогурт

Дієтологи рекомендують саме йогурт без добавок , як ідеальне харчування . Поєднання вуглеводів , білків і жирів може запобігти голоду , зберігаючи рівень цукру в крові. У ході дослідження з Університету штату Теннессі , люди , що худнуть на низькокалорійній дієті , яка включає натуральні йогурти , втрачають на 61 % більше жиру , ніж ті , хто йогурти не їсть.

Їжте більше : низькокалорійні йогурти без добавок , додавайте їх замість майонезу в курку або картопляний салат , зверху запеченої картоплі .

Калорійність страв знизиться , і буде менше на 4.7 г жиру на столову ложку.

Краще використовувати грецький йогурт , в ньому більше білка.

пармезан

Цей сир низькокалорійний , тому може бути хорошим продуктом для схуднення , тому що порція цільного молока або низькокалорійного сиру в день допомагає спалювати жир за рахунок лінолевої кислоти. Так як пармезан дуже ароматний , то досить невеликої порції , для додавання в раціон.

Їжте більше : посипайте пармезаном запечені овочі , додавайте в салат з яблуком або грушею.

яйця

Їжте яйця кожен день на сніданок. З досліджень проведених Університетом Штату Луїзіана випливає, що жінки , що з’їдають вранці яйце , скинули в два рази більше , ніж ті , які їли низькокалорійний бутерброд , але без яєць. Тому що , включаючи в сніданок білок , ми довше відчуваємо ситість .

Їжте більше : Робіть омлет вранці , а якщо немає часу готувати перед роботою , готуйте ввечері запіканку на яєчній основі , заморозьте шматочки і їжте , розігріваючи в мікрохвильовій печі.

стейк

Яловичина для дієти дивний вибір , але з досліджень , опублікованими в Американському журналі клінічного харчування , жінки , які їдять червоне м’ясо , втрачають більше ваги , ніж ті, які вживають таку ж кількість калорій , але без м’яса. Білок в стейке допомагає зберігати м’язову масу під час втрати ваги. Але краще , звичайно , якщо це буде чисте , органічне м’ясо .

Їжте більше : Готуйте м’ясо на грилі , додайте до порції зелений салат або змішайте з овочами.

листова капуста

Додавайте капусту як гарнір до страви , який повинен бути основним на вашій тарілці . Одна порція нарізаного листа містить 34 калорії і 1,3 г клітковини , а також солідна кількість заліза і кальцію. Трохи приїдається листової смак , але можна додавати в раціон також шпинат.

Їжте більше : Змішуйте різні сорти листової капусти , додавайте в квасоля , готуйте овочеві бульйони.

Овес

Вівсянка одне з блюд , яке дуже ситне , але на відміну від інших вуглеводів перетравлюється повільно , а значить , цукор при цьому незначно всмоктується в кров. Овес неочищений , вариться довше в ньому до 5 г клітковини на порцію , овес швидкого приготування містить 3-4 м.

Їжте більше : окрім поширеною вівсяної каші можна приготувати вівсяні котлети ; їжте вівсяне печиво.

сочевиця

Сочевиця послужить хорошим джерелом білка і розчинних волокон , стабілізує рівень цукру в крові. Дуже допомагає розгладити проблемну зону в області живота при схудненні.

Їжте більше : є велика кількість сортів сочевиці : червона , жовта , яка готується швидше , десь 15-20 хвилин. Додайте сочевицю в макарони з соусом. Іноді так можна замінити м’ясо , за високого вмісту білка в чечевиці .

Їжте на здоров’я!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *