Рекомендації для схуднення
Схуднення

Рекомендації для схуднення

Ось чекаєш кожен день чогось , хоч яких-небудь змін . Настрій з кожним днем псується , так і зірватися недовго. Ось сяду і наїмся чогось страшенно не корисного. Ні, ще не всі сили вичерпані , почекаю , може диво таки станеться.

Рекомендації для схуднення

А сьогодні , ваги раптом зіпсувалися , перевіряю два рази. Ні , може, не виспалася , буває …

Ще одна перевірка , виявляється дійсно , на 5 кг менше , ніж тиждень тому. З глузду з’їхати!

Про це дізналися одразу всі домашні , шкода коту було абсолютно байдуже , він тільки трохи підняв вуха , від несподівано гучних вигуків господині.

Тепер головне , згадати, що було особливого в цей тиждень: скільки їла , а головне що їла. Хочеться повторити всі дії , щоб на наступний тиждень обов’язково вийшло ще більше поліпшити результати.

Зрозуміло , що організм не працює абсолютно однаково , іноді буває , що худнеш швидко , потім повільно. Так, і якщо так багато і швидко втрачати у вазі , можна зовсім загубитися.

Такі позитивні емоції , хороші результати завжди допомагають йти далі , не зупинятися , дуже важливо , щоб в перші місяці схуднення не зникала мотивація , зберігався позитивний настрій . Тоді все вийде.

А ще закріпимо результати , не дамо відразу повернути все , що так тяжко скинули . Це як іграшка «йо -йо » , натягнули гуму , потім відпустили , так і буде стрибати ваш вагу. Для цього не треба прагнути відсвяткувати ваші досягнення якимось вечерею в ресторані або , звернувши з вашого шляху , загорнути в якій-небудь фаст -фуд.

Продовжуємо все далі , не зупиняємося на досягнутому , а отримані результати будуть стимулом для підкорення нових вершин.

А я і не знала …

 

Рекомендації для схуднення

1 . Орієнтуємося на « модель тарілки »
Половину тарілки повинні займати овочі і коренеплоди (крім картоплі) , чверть – гарнір (макарони , крупи , картопля) , що залишилася чверть – тваринні та рослинні білки ( нежирне м’ясо , риба , морепродукти , яйця , бобові ) . При бажанні можна доповнити обід або вечерю шматочком цільнозернового хліба , а на десерт з’їсти порцію фруктів або ягід.
2 . Вибираємо менші порції.
Від правди не втечеш : чим більше упаковка ( або тарілка ), тим більше ми з’їмо. Тому , якщо хочемо схуднути , воліємо «дитячі» порції або « розбавляємо » калорійні страви легкими овочами та гарнірами .
3 . Прибираємо зі столу зайве.
Через п’ять хвилин після обіду в італійському ресторані 31 % відвідувачів не можуть пригадати , скільки хліба вони з’їли. Побоюєтеся , що з вами може статися те ж саме? Переставте хлібницю в інше місце.
4 . Обмежуємо вибір ласощів.
Чим різноманітніше їжа, тим більше хочеться спробувати. Але, можливо , замість п’яти сортів цукерок краще купити лише один ?
5 . Готуємо корисні страви
За спостереженнями дієтологів , в більшості американських сімей є людина, що відповідає за 72 % страв з меню її членів. Він купує їжу і готує. Якщо це ви , скористайтеся своїми перевагами і переводите все сімейство на здорову їжу.
6 . Прибираємо спокуси з чільних місць .
Офісні працівники , які тримають цукерки , печива та інші солодощі на робочому столі , з’їдають на 71 % більше ласощів , ніж ті , хто ховає свої запаси в тумбочці.
7 . Враховуємо візуальний фактор.
Розлийте сік по двом однаковим за обсягом склянках : один – низький і широкий , інший – високий і тонкий . Більшість людей наллють на чверть більше соку в низький стакан , тому що він здається менше. Тому по можливості уникайте ситуацій , коли доводиться оцінювати розмір порцій на вічко.
8 . Їмо більше овочів і фруктів.
Просто поставте блюдо з ними на обідній стіл , згідно з дослідженнями вчених , такий прийом дозволяє збільшити кількість зелених союзників в меню на 25 %.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *