Торт по Дюкану

Під час цієї дієти ви цілком можете побалувати себе різними смаколиками. Рецепт торта по Дюканов здебільшого включає білкові продукти – подібне ласощі шкоди фігурі не приносить.

1-96
Наполеон

Для коржів вам будуть потрібні яйця (3 шт.), Крохмаль (30 г) і замінник цукру (3 г). Крем ви будете готувати з знежиреного молока (220 мл), крохмалю (15 г), сухого молока (45 г). Замість цукру використовуйте підсолоджувач фітпарад (5 саше).

Цукрозамінник, ванілін і крохмаль з’єднайте з яйцями (добре збийте). Підсмажте коржі як млинці, виливаючи порціями на розпечену сковороду (один корж підсмажте сильніше інших – він піде на присипку). Сухе молоко з’єднайте з крохмалем і подсластителем, розбавте молоком. Зваріть крем, постійно помішуючи його, а потім дайте охолонути. Зберіть торт, зверху посипте подрібненим підсмажений коржем.
Морквяний торт

Цей торт можна їсти на етапах Чергування і Консолідації. Крем приготуйте з знежиреного сиру (200 г) – переробіть його блендером. Додайте 4 г фітпарада і дрібку цедри лимона.

Щоб приготувати коржі, використовуйте вівсяні висівки і крохмаль (18 г / 20 г), яйце і моркву (1 шт. / 100 г). Також вам будуть потрібні знежирене молоко (60 мл), фітпарад (4 г) і 0.5 ч.л. розпушувача.

Яйце збийте з молоком, додайте перетворені на борошно висівки, залиште на 20 хвилин. З’єднайте замінник цукру, крохмаль і розпушувач. Морква подрібніть, використовуючи дрібну тертку, додайте до яєчної суміші. Туди ж відправте сухі інгредієнти, добре перемішайте. Випікайте корж 20 хвилин (180 градусів). Коли він охолоне, розрізати на 4 частини, зберіть торт.
Пташине молоко

Візьміть по 2 ст.л. вівсяних висівок і знежиреного сухого молока, 4 мірні ложки фітпарада і 3 яйця. Для надання тісту пишності використовуйте розпушувач (1/3 ч.л.). На приготування суфле піде молоко і желатин (300 мл / 40 г), білки і сирок (4 шт. / 300 г), 10 мірних ложечок фітпарада. Для глазурі використовуйте по 1 ст.л. знежиреного сухого молока і знежиреного какао, а також 100 мл молока 0%, сирий жовток і 7 ложечок фітпарада.

Читати ще :  Омолодження організму

Жовтки збийте з цукрозамінників. Білки збийте окремо. Акуратно з’єднайте обидві маси, просійте туди крохмаль, змішаний з розпушувачем і сухим молоком. Перемішайте (піднімайте тісто знизу). Випікайте в рознімної формі 20 хвилин (180 градусів).

Змішайте інгредієнти для глазурі (замінник цукру, какао, сухе молоко, жовток, рідке молоко), зваріть і просочіть корж (використовуйте половину отриманої маси).

Білки збийте, додавши порошок цукрозамінника, сік лимона. Желатин замочіть в молоці, а через 20 хвилин розтопіть на водяній бані і влийте в білкову масу. Потроху додайте сирок (після кожної порції збивайте масу). Викладіть масу на корж, дайте застигнути, потім нанесіть за допомогою лопатки глазур і поставте в холодильник.
Мокко

2 яйця збийте з підсолоджувачем (6 мірних ложок), 0.5 ч.л. розпушувача і 3 ст.л. висівок (порівну візьміть вівсяні і пшеничні висівки). 1 ч.л. розчинної кави залийте 1 ч.л. окропу, додайте в тісто. Додайте також 4 ст.л. сирка. Випікайте 5 хвилин в мікрохвильовці (потужність – 850 Вт).

Крем приготуйте з 80 г сиру, 3-х ст.л. молока (розчиніть у ньому 2/3 ч.л. кави і 5 мірних ложок цукрозамінника). Корж остудіть, розріжте навпіл, змастіть кремом. Зверху посипте корицею.

Торт по Дюкану – справжні ласощі для тих, хто дотримується дієти. Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *