Вегетаріанський суп із сочевиці

Існує кілька видів сочевиці: червоні, жовті і чорні боби варяться швидко і лише зелені готуються в два рази довше. Рецепт вегетаріанського супу з сочевиці може включати найрізноманітніші інгредієнти – кожен з них надає свою смакову нотку.

bonnsky-sup-dlya-pohudeniya


Суп в мультиварки

Вегетаріанський суп із червоної сочевиці – страва смачна і корисна. Вам будуть потрібні боби (1 ст.), А також часник (2 зубки), морква, цибуля (візьміть по 1 коренеплоду) і жир (30 мл олії). Смакові й ароматичні добавки: кмин і чорний перець, перець чилі, сіль, сік лимона (20 мл) і свіжа зелень кінзи. Для приготування супу потрібно готовий овочевий бульйон або вода (2 л).

Промийте боби, коренеплоди Очистіть, перець чилі звільніть від насіння. Овочі поріжте. Масло нагрійте (Жарка), покладіть овочі, підсмажте 7 хвилин, додайте тмин, прогрійте 30 секунд. Покладіть сочевицю, долийте воду (бульйон), готуйте 35 хвилин (Гасіння). Потім приправте, посоліть, прогрійте ще чверть години. Готовий суп заправте лимонним соком, роздавлений часник. Подавайте з рубаною зеленню.
Суп із сиром і сочевицею

Щоб приготувати цей сочевичний вегетаріанський суп візьміть 100 г бобів, морквину, пару картоплин. Жир: 50 г топленого і 20 мл рослинного масла. Також буде потрібно 50 г адигейського сиру, стиглий томат, сіль, зелень, вода (1 л).

Зелену сочевицю залийте окропом, а через годину злийте. Додайте нову порцію води і рослинне масло, поставте на вогонь, посоліть. Через 40-45 хвилин додайте очищений і порізаний кубиками картоплю. Варіть ще чверть години. Обсмажте на топленому маслі порізану соломкою моркву, потім додайте очищений від шкірки і порізаний помідор і шматочки адигейського сиру. Гасіть 5 хвилин. Перекладіть зажарку в суп, приправте, доведіть до кипіння, варити 5 хвилин і вимкніть. Додайте рубану зелень.
Суп з грибами і сочевицею

Читати ще :  Зелені коктейлі або смузі для стрункості і краси

Такий вегетаріанський суп із сочевиці має легкий грибний аромат, що надає йому особливу пікантність. Візьміть 0.5 ст. бобів і 6 печериць. Також вам будуть потрібні картоплю, цибулю і моркву (3 шт. / 1 ​​шт. / 1 ​​шт.). Жир: 40 мл рослинного масла. Норма рідини – 1,5 л. Ароматичні приправи – перець горошком, лавр, рубана зелень.

Якщо використовуєте зелену сочевицю, то замочіть її на годину, а потім покладіть в каструлю з киплячою водою. Через 20 хвилин очищену картоплю поріжте і додайте до сочевиці. На маслі підсмажте подрібнену цибулю, терту моркву. Через кілька хвилин додайте пластинки грибів, тушкуйте до готовності. Коли боби і картоплю зваряться, додайте зажарку, посоліть, приправте. Через 2-3 хвилини після закипання вимкніть, додайте рубану зелень.
Суп з сочевиці і картоплі

Вам потрібно солодка картопля (2 шт.), Цибулю (1 шт.) І пара зубчиків часнику. Також потрібні свіжі томати (3 шт.), 300 г листової капусти, 0.5 ст. сочевиці, по 1 ст.л. пісного масла і тертого імбирного кореня. Додаткові компоненти: мелений кмин, кориця, куркума (по 0.5 ч.л.) і сіль. Можете також взяти дрібку кайенского перцю і 0.25 ст. арахісової пасти. Норма рідини – 4-5 ст.

На оливковій олії підсмажте цибулю, потім додайте часник та імбир. Покладіть на сковороду кубики солодкої картоплі, промиту сочевицю, пюре зі свіжих томатів. Приправте масу, посоліть, тушкуйте 5 хвилин, перекладіть в каструлю. Додайте рідина, варіть 40 хвилин, при необхідності доливаючи воду. Коли боби зваряться, додайте арахісову пасту, перемішайте, подрібніть овочеву масу за допомогою блендера. Доведіть суп до кипіння, додайте порізану капусту, проваріть кілька хвилин. Подавайте з рубаною зеленню.

Вегетаріанський суп з сочевицею радує оригінальним смаком. Ця страва користується цілком заслуженою популярністю.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *