Як правильно приготувати спагетті

Як правильно приготувати спагетті

Частенько ми вдаємося додому голодні , а домашні дивляться на нас очима , які висловлюють питання: що можна поїсти ?

Ви заглянули в холодильник , а там пробіг Мамай. Іншими словами треба щось приготувати за 20 хвилин і при цьому не нашкодити здоров’ю. Багатьох виручають в такий момент смачні спагетті , по- італійськи – паста.

Як правильно приготувати спагетті

І це не тільки вже приїлися макарони по- флотськи . У пасти така величезна кількість різновидів , купуйте різні види , особливо для діточок цікаві у вигляді всяких звіряток або як великий рис.

Ті , хто стежить за своєю фігурою , не повинні боятися такої великої кількості макаронних виробів , якщо ви приготуєте їх правильно , то можна зрідка вдатися до такого швидкого приготування обіду.

Для людей з цукровим діабетом і просто для тих , хто стежить за здоров’ям , є паста з борошна твердих сортів. Вони темні на вигляд , але такі ж смачні .

А от невеликі рекомендації як правильно приготувати спагетті:

Варити спагетті краще у великій каструлі , щоб уникнути злипання .
Посоліть воду , і опустіть спагетті цілком, не треба їх ламати , через 30 секунд вони самі намокнуть , тільки розподіліть їх кулінарними щипцями .
Зазвичай час приготування є на упаковці , але спробуйте їх трохи раніше , вони повинні бути як би на зубок , як кажуть італійці аль- денте , так як переварені макарони вже не несуть користі , переходять в жир.
Після приготування злийте спагетті в друшляк і промийте холодною водою , так ви зупините процес готування. Якщо ви розмішуєте спагетті з соусом , то краще не тягнути , поки вони не охололи і відразу подавайте на стіл.

А щодо нудних спагетті ось деякі варіанти різних приготувань :

Читати ще :  Протезування зубів за допомогою знімних і незнімних протезів

Посмажте шматочки філе курки і додайте будь-які овочі , які є в будинку :

гарбуз , морква , якщо ви любите можна кабачки. Можете додати різні спеції , наприклад базилік. Любіть томати , можна зробити з томатним соусом.

Дуже смачна паста з вершковим соусом , вона звичайно калорійна за рахунок додавання вершків і вершкового масла , але я додаю оливкову олію , 1 % молоко і трохи борошна , виходить не менш смачно. Такий соус підійде до грибів , шматочках рибки. Все змішайте зі спагеті і обід готовий.
Якщо ви вирішили посипати всю цю смакоту натертим сиром , то найкраще підійде пармезан , він менш калорійний .
Експериментуйте , додавайте морепродукти , шпинат , натерту бринзу або фету , шматочки тофу.

Звичайно , в такому розмаїтті макаронних виробів можна загубитися і кожен вид готуватися зі своїми підходящими добавками , ну про це іншим разом.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *