Як правильно приготувати тефтелі

Як правильно приготувати тефтелі

Хто не любить м’ясні кульки ? А якщо ви на дієті , то це не привід відмовлятися від улюблених страв. Адже приготувати тефтелі досить просто , а головне, не потрібно годинами простоювати на кухні , щоб нагодувати свою сім’ю корисним обідом. До речі , можна експериментувати з різними начинками і тоді м’ясні кульки або фрикадельки можуть бути з овочевими добавками.

Як правильно приготувати тефтелі

Що ж найголовніше – це м’ясо , з якого ви готуєте тефтелі . Якщо ви дотримуєтеся правильного харчування і хочете зберегти вагу в нормі , то краще всього вибирати індичку або курку. Але так як м’ясні кульки можуть вийти сухими , то краще всього подавати їх у різних низькокалорійних соусах . Томатна паста зможе розм’якшити ваші тефтелі і стати непоганим доповненням , наприклад , до спагетті з цілісного зерна.

Для того щоб зв’язати фарш можна додати яйце і хлібні крихти , навіть знежирене молоко. Щоб визначити чи достатньо ви додали хліба , залиште сформовані тефтелі на одну хвилину в тарілці. Якщо вони не поміняють форму , значить можна приступати до готування, якщо м’ясні кульки розповзаються , значить , знову помакать його в хлібні крихти.

Звичайний спосіб приготування тефтелей – це підсмажування на маслі (переважно на оливковій ) . Але якщо ви знаходитесь на дієті , то найкраще запечіть їх у печі. У соус додавайте різні овочі , а також в сам фарш для тефтелей можна додати натерті кабачки , брокколі і цибулю.

Читати ще :  П'ять продуктів для продовження молодості

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *