Як розвантажити організм

Як розвантажити організм

Як би ми не намагалися харчуватися правильно , все-таки багато хто з нас не утримуються від щільного вечері , який залишає важкість у шлунку і відчуття провини. Не кажучи вже про те , що наш організм забруднюється від шлаків і токсинів і йому просто необхідні розвантажувальні дні , але не як разова акція , а як нормальне явище для здорового способу життя.

Як розвантажити організм

А якщо прийшов час обідати , значить , треба обов’язково приймати свою трапезу і не піддаватися на ідею суворої дієти. Сучасні рецепти вже не вимагають достатку жирних інгредієнтів , можна підшукати саме те , що подобається вам і буде корисно для вашого організму. Рецепти з фото для приготування поживних страв можна дізнатися на сайті vremja – obedat.ru вони підійдуть як для щоденного меню , так і для святкового столу .

Якщо ви іноді відчуваєте тяжкість від їжі , то , не замислюючись , вдавайтеся до розвантажувального харчуванню. Адже ми щодня наповнюємо себе токсинами від жирної їжі , харчових барвників , забрудненого повітря , пестицидами з продуктів харчування , від косметики , алкоголю та куріння. Все це накопичується в організмі і важко фільтрується , з часом приводячи до хвороб , втоми , алергії і проблем з шкірою.

Легке очищення може знешкодити організм від токсинів і не тільки запобігти хворобі , але і принести відчуття енергії , свіжості і легкості , вирішити проблему запорів і допомогти схудненню. Для цього можна додати до харчування продукти , які очищають організм , такі як овочі , особливо , зелені і листові або буряк , фрукти і водорості. При цьому треба обов’язково пити багато води.

Якщо не існує небезпечних захворювань , то можна вдатися до очищення за допомогою соків. Не їсти тверду їжу і протягом декількох годин пити різні соки з овочів , фруктів , зелені коктейлі або овочевий суп у вигляді пюре. Пийте більше води і чай без цукру.

Читати ще :  Торт по Дюкану

Рецепти соку з овочів і фруктів:

Зелений сік на сніданок

3 зелених яблука

3 груші

3 стебла селери

5 листя салату

3 огірка

корінь імбиру

¼ склянки листя м’яти

Приготування:

Размельчить всі овочі і фрукти в соковижималці для твердих овочів. Можна додати в сік банан або фініки.

Коктейль з овочів і паростків

4 моркви

Буряк

3 стебла селери

пучок паростків

половина авокадо

Приготування:

Размельчить всі інгредієнти , крім авокадо в соковижималці для твердих овочів. Перелити сік в блендер і змішати з авокадо.

Сік з вітаміном С

2 апельсина

10 ягід полуниці

2 ківі

банан

¼ склянки листя м’яти

Кілька крапель оливкової олії

Приготування:

Вичавити сік з апельсинів , вилити його в блендер і змішати з іншими інгредієнтами , зверху додати пару крапель оливкової олії.

Коктейль з моркви , апельсина і гарбуза

3-4 моркви

половина апельсина

2-3 кубики гарбуза

корінь імбиру

Приготування: віджати сік з твердих овочів в соковижималці .

червоний коктейль

Середня буряк

2-3 моркви

2-3 кабачка

корінь імбиру

листя буряка

Приготування:

Віджати сік з овочів і змішати всі інгредієнти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *