Обрані 5 кращих продуктів для запобігання раку

Вчені стверджують, що для профілактики онкозахворювань людство повинно регулярно вживати продукти, що містять антиоксиданти.

Щоб збільшити захисний потенціал свого організму, потрібно систематично вживати в сирому вигляді кілька овочів і фруктів, наводиться думка експертів в електронній газеті ZIV.ru.

«В цьому випадку організм людини запускає механізм вироблення спеціальних речовин, здатних оберігати клітини крові від освіти та розвитку пухлин», — пояснили фахівці корисність сирих овочів і фруктів.

На їхню думку, ефективно допомагають організму встановити заслін онкологічних захворювань виноград, малина, чорниця, капуста, брокколі. Фахівці відзначили, що особливо насиченим змістом вітамінів відрізняється виноград. Його вживання зміцнює тканини судин і серця, а також запобігає утворенню ракових клітин у крові, уточнили експерти.

У свою чергу в брокколі був виявлений гістидин, відомий своєю здатністю попереджати ріст ракових клітин, а також сульфорафен, захищає від променевої хвороби та раку грудей. Що стосується малини, ця ягода містить еллаговую кислоту, здатну сповільнювати експресію ракових клітин.

Чорниця і капуста ефективно очищає шлунково-кишковий тракт від канцерогенних речовин. Їх вживання може повністю забезпечити людський організм таким важливим для оздоровлення крові елементом як залізо, розповіли фахівці.


Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *