Зелена Кава для схуднення. Без добавок.

Зелена Кава і зелений чай.Останнім часом у зв'язку із збільшеним інтересом до зеленого чаю, багато хто задається питанням, чи існує зелена кава, і якщо так, то де купити зеленої кави?

зелена кава

зелена кава

Зелена кави існує, і являє він собою прості, необсмажені зерна. Зелена кава надходить у продаж після первинної обробки, через яку вона проходить після збору й очищення ягід. І саме зелену каву в зернах воліють вживати бразильці, обсмажуючи його самостійно. Цим вони домагаються кращого смаку кави, оскільки саме тривалість обсмажування впливає на аромат і смак напою.

Особливості зеленої кави

Останнім часом зелена кава в зернах прийнято виділяти в самостійний сорт кави. І це цілком виправдано, оскільки зелена кава в зернах, які не пройшли обсмажування в промислових умовах, володіє специфічним смаком і масою цінних якостей. Попит на зелену каву у зв'язку з цим зростає день від дня, але і до цього дня в більшості країн світу вона як і раніше залишається екзотикою.

Всі, хто бажає дізнатися, де купити зелений кави, для його придбання повинні оформляти замовлення на його доставку в спеціалізованих магазинах. Також зробити покупку можна через інтернет, де купити зелену каву можна набагато швидше. При цьому варто враховувати, що коштує зелена кава на порядок вище, ніж обсмажена.

Зерна зеленої кави

Зелену каву в зернах можна готувати як в обсмаженому, так і в необсмаженого вигляді. Необсмажені зерна перемелюють на кавомолці і варяться будь-яким з відомих способів. Смак кави при цьому виходить специфічний, трав'яний зі слабко вираженим ароматом. У такого напою маса позитивних властивостей, і одне з головних полягає в ефекті схуднення. Досягається цей ефект завдяки тому, що екстракт зеленої кави містить 7% хлорогеновую кислоту, яка в три рази швидше спалює жири.

Зелена Кава

Зелена Кава

Крім того, екстракт зеленої кави використовується для виготовлення багатьох косметичних засобів, які сприяють омолодженню шкіри.

Особливості зеленої кави

Зелені зерна кави необхідно обсмажувати за принципом насіння або арахісу. Для цього їх необхідно тримати на розпеченій сковорідці при постійному помішуванні до утворення коричневого кольору. Час смаження зазвичай складає не більше 5-15 хвилин.

При цьому якщо залишити зерна смажитися довше, вони набудуть більш коричневий відтінок, стануть набагато духмяний і в них буде більше кофеїну.

Після обжарювання зерна перемелюють і повністю готові до вживання. Варитися таку каву може будь-яким з численних способів.

     
  1. Я пропоную свою точку зору на ті чи інші методи схуднення.
  2. Я розповідаю про свій досвід боротьби із зайвою вагою.
  3. Я надаю інформацію по більшості відомих способів схуднення.
  4. І, звичайно ж, ви коментуєте, і ми разом обговорюємо все перераховане вище.
       
4 чашки кави в день збільшують ризик смертності у два рази
 

Читати на цю тему:

Залишити відповідь

Ви можете використовувати ці HTML теги і атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>